Pește Gefilte La Cuptor

Pește Gefilte La Cuptor
Pește Gefilte coapte ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 1 porții cu 471 calorii, 38g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.71 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, piper, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pește Gefilte La Cuptor, Pește Gefilte La Cuptor, și Pește Gefilte.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 177°.Ungeți o tigaie pătrată de 9 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Măcinați peștele în 2 loturi într-un robot de bucătărie până când este foarte fin. Întoarceți jumătate din pește la robotul de bucătărie și adăugați 1 ou, jumătate din ceapa tocată, linguriță sare, linguriță piper și linguriță zahăr, dacă utilizați. Procesați pentru a amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
PiperPiper
ZahărZahăr
PeștePește
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Transferați într-un castron mare. Repetați cu peștele rămas, oul, ceapa, sarea, piperul și zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CeapăCeapă
ZahărZahăr
PeștePește
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Se transferă în castron și se amestecă cu primul lot. Se amestecă țelina, morcovii, uleiul dacă se utilizează și masa matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie1 Lingura Otet De Sherry Sau Suc De Lamaie
MorcovMorcov
țelinățelină
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Puneți peștele în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se presară cu boia de ardei. Acoperiți și coaceți 15 minute. Descoperiți și coaceți încă 30 de minute sau până când este setat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald sau rece, în felii.
8
articol var
9
Type_27_data = {};
10
articol
11
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate35
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista