Peștele copt din Islanda este un pescatarian felul principal. Această rețetă servește 6. Pentru $3.01 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 335 calorii, 33g de proteine, și 18g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați sare, brânză tilsiter, muștar și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Plokkfiskur din Islanda, Sos de scufundare nu atât de Universal (Islanda), și Eglefin Curry Cu Ananas (Islanda) pentru rețete similare.
Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.