Pește Alb Afumat Răspândit

Pește Alb Afumat Răspândit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de condimente, așa că încercați peștele alb afumat. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 10 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 100 de calorii, 6g de proteine, și 8g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, ceapă verde, mărar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Pește Alb Afumat Răspândit, Crostini cu pește alb afumat, și Rețetă De Brandadă De Pește Alb Afumat.

Instrucțiuni

1
Se amestecă toate ingredientele până se amestecă bine.
2
Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.
3
Se servește cu matzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MatzoMatzo

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista