Pesto Topping
Pesto Topping este un fără gluten și primar condiment. Această rețetă servește 8. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 52 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, nuci de pin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Crumble de legume cu topping de pesto cheesy, Zucchini brânză și porumb cu Topping de pâine Pesto, și Pesto & Cranberry chiftele de curcan cu sos de iaurt Pesto scufundare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați busuiocul, parmezanul, nucile de pin și usturoiul într-un robot de bucătărie și pulsați până se toacă fin. Cu mașina în funcțiune, se toarnă un flux subțire și constant de ulei, amestecând până când amestecul este bine combinat și emulsionat. A se păstra la frigider într-un recipient etanș acoperit cu un strat subțire de ulei (pentru a păstra culoarea) timp de până la 1 săptămână.
Presărați parmezan suplimentar (și frunze de busuioc, dacă doriți) chiar înainte de servire. (Acest lucru poate fi făcut cu 2 până la 3 zile în avans și păstrat la congelator până la 2 luni.) Notă: pentru a face această rețetă și mai simplă, cumpărați pesto pregătit și molid-l acasă cu nuci de pin tocate și parmezan proaspăt ras înainte de servire.