Pesto-Pui Manicotti
Pesto-pui Manicotti ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 478 calorii. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 7. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Mergeți la magazin și ridicați apă, brânză mozzarella, coji de paste manicotti și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma Roșia, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Pesto De Spanac Manicotti, Cititor: Manicotti cu Pesto caju Cheeze, și Manicotti de vinete cu umplutură cremoasă de Pesto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.într-un castron mediu, amestecați sosul de paste, apa și praful de usturoi. În vasul de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri), întindeți aproximativ o treime (1 cană) din amestecul de sos de paste.
În castron mediu, presărați ofertele de pui cu condimente italiene. Umpleți puiul în coji de manicotti nefierte.
Așezați cojile pe sosul de paste în vasul de copt.
Se toarnă amestecul de sos de paste rămas uniform peste coji, acoperind complet.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când cojile sunt fragede.
Coaceți neacoperit cu 2 până la 4 minute mai mult sau până când brânza este topită.