Pesto Parmezan Pui
Pesto Parmezan de pui ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 331 calorii, 36g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați brânză asiago, maioneză, pesmet panko și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine panko, puteți urma acest fel principal cu Caramel Apple Crisp ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Pesto De Pui La Cuptor Parmezan, Pesto parmezan pui și paste, și Cavatappi de pui-Pesto cu parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.tapetați foaia de copt cu folie; pulverizați cu spray de gătit. Între bucăți de folie de plastic sau hârtie cerată, așezați fiecare piept de pui cu fața netedă în jos; bateți ușor cu partea plată a ciocanului de carne sau a sucitorului până la grosimea de aproximativ 1/2 inch.
Într-un vas superficial, amestecați pesto și maioneză. Într-un alt vas superficial. se amestecă împreună pesmet și brânză. Scufundați puiul în amestecul de pesto, apoi înmuiați-l în amestecul panko.
Așezați pe foaia de copt.
Coaceți 15 până la 20 de minute, întorcându-vă o dată, până când sucul de pui este limpede când centrul celei mai groase părți este tăiat (165F) și acoperirea este maro auriu.