Nevoie de un condiment fără gluten, primar și vegetarian? Pesto de spanac și rucola ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 170 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de rucola, apă, bucăți de nuc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Spanac Rucola Pesto, Linguine de spanac cu Pesto de nuc-rucola, și Burgeri cu Mozzarellan și spanac-pesto de rucola.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie sau blender, combinați spanacul, rucola, usturoiul, sarea, nucile, brânza, sucul de lămâie și apa. Procesați până când formează o pastă. Treptat amestec în ulei de măsline, gust ajusta condimente, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Piept De Pui La Rotisor
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă