Pesto De Salvie Și Rucola
Pesto de salvie și Rucola este un fără gluten și primar condiment. Această rețetă face 8 porții cu 438 calorii, 15g de proteine, și 41G de grăsime fiecare. Pentru $1.53 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rucola, căței de usturoi, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 48 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este destul de bun. Încercați Fripturi de arpagic cu salată de rucola, Pui copt cu pergament cu rucola, salvie și rozmarin, și Pesto De Rucola: Pesto Di Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți aproximativ 1 lingură de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Adaugati cateii de usturoi intregi si saut-ul pana se rumenesc, aproximativ 5 minute; nu lasati usturoiul sa arda sau va deveni amar.
Se toarnă usturoiul și uleiul din tigaie și se lasă deoparte.Prăjiți nucile în tigaie la foc mediu până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Scoateți nucile de pe foc.
Puneți rucola, salvie, nuci și atât usturoiul saut, cât și usturoiul tocat într-un blender sau un robot de bucătărie; pulsează pentru a toca ingredientele.Cu mașina în funcțiune sau în timp ce pulsați robotul de bucătărie, turnați încet uleiul rămas și amestecați doar până când ingredientele sunt bine încorporate.Răsturnați amestecul într-un castron și amestecați brânza. Condimentează cu sare și piper după gust. Mai multe rețete de pesto pe Food Republic:Pesto de pătrunjel și lămâie
Fasole verde cu Pesto de fistic
Coriandru Picant-Pesto De Migdale Marcona