Pesto De Mazăre Crostini
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Pesto crostini de mazăre. Această rețetă servește 6. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 292 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, roșii cherry, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este solid. Încercați Pesto Crostini, Pesto Crostini, și Pesto De Mazăre Crostini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pesto de mazăre: pulsați împreună într-un robot de bucătărie mazărea, usturoiul, parmezanul, sarea și piperul. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet 1/3 cană de ulei de măsline și continuați să amestecați până se combină bine, 1 până la 2 minute. Condimentați cu mai multă sare și piper, dacă este necesar.
Se transferă într-un castron mic și se lasă deoparte.
Pentru crostini: preîncălziți o plită sau o tigaie pentru grătar peste mediu-înalt.
Periați ambele părți ale fiecăreia dintre feliile de pâine cu restul de 1/3 cană de ulei de măsline și grătiți până devin aurii, 1 până la 2 minute.
Transferați pâinea într-un platou și întindeți 1 până la 2 linguri de pesto pe fiecare felie. Acoperiți fiecare crostini cu 2 jumătăți de roșii și serviți.
Pâinea veche de o zi funcționează cel mai bine aici, deoarece se ridică la Pea pur approxume și nu este prea moale în centru. Dacă nu aveți la îndemână, puteți usca pâinea proaspătă punând feliile într-un cuptor de 300 km f până când sunt ușor crocante, aproximativ 5 minute.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA