Pesto De Conopidă Și Mazăre
Pesto de conopidă și mazăre ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 81 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă din roșii conservate are 103 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, busuioc, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată Rece De Mazăre, Pesto De Lămâie Orez De Conopidă, și Pesto orez de conopidă cu somon.
Instrucțiuni
Tăiați conopida în flori și curățați usturoiul.
Puneți toate ingredientele în blender și bateți până când pesto-ul dvs. este catifelat.
Gustați și verificați condimentul.
Se servește peste paste fierbinți.
Se întinde pe bruschetta prăjită, panini sau ciabatta și se acoperă cu salată sau legume și feta sau mozzarella lăptoasă proaspătă. Alternativ, adăugați mai mult ulei de măsline și folosiți-l ca sos de salată.note: dacă preferați un pesto mai gros, opriți amestecarea odată ce atinge grosimea dorită.Puteți adăuga, de asemenea, niște parmezan ras pentru un plus de aromă.