Pesto De Conopidă Și Mazăre

Pesto De Conopidă Și Mazăre
Pesto de conopidă și mazăre ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,12 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegană are 81 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă din roșii conservate are 103 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, busuioc, mazăre și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare includ Salată Rece De Mazăre, Pesto De Lămâie Orez De Conopidă, și Pesto orez de conopidă cu somon.

Instrucțiuni

1
Tăiați conopida în flori și curățați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Puneți toate ingredientele în blender și bateți până când pesto-ul dvs. este catifelat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Gustați și verificați condimentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
4
Se servește peste paste fierbinți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5
Se întinde pe bruschetta prăjită, panini sau ciabatta și se acoperă cu salată sau legume și feta sau mozzarella lăptoasă proaspătă. Alternativ, adăugați mai mult ulei de măsline și folosiți-l ca sos de salată.note: dacă preferați un pesto mai gros, opriți amestecarea odată ce atinge grosimea dorită.Puteți adăuga, de asemenea, niște parmezan ras pentru un plus de aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
CiabattaCiabatta
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista