Pesto Burgeri De Pui
Reteta Pesto burgeri de pui ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 35 minute. Această rețetă face 4 porții cu 482 calorii, 34G de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de parmezan, rucola pentru copii, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Pesto Burgeri De Pui, Burgeri de pui sănătoși cu Pesto de busuioc de spanac și Mozzarella, și Burgeri de pui cu busuioc de nucă de cocos cu pesto de arahide thailandeze pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aruncați chifla tăiată cu 3 linguri de apă într-un castron mare; puneți deoparte 1 minut.
Adăugați puiul, 3/4 linguriță de sare și piper după gust; se amestecă cu mâinile până se combină. Formați-vă în patru prăjituri groase de 3/4 inci.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați migdalele și gătiți, amestecând, până se prăjește ușor, aproximativ 2 minute. Puneți deoparte 1 lingură de migdale pentru salată; transferați restul într-un blender împreună cu uleiul din tigaie. Nu ștergeți tigaia. Creșteți căldura sub tigaie la înălțime medie.
Adăugați chiftelele de pui și gătiți până nu mai sunt roz, 7 până la 8 minute pe fiecare parte. Între timp, adăugați întreaga roșie în blender și procesați până se omogenizează.
Adăugați busuiocul și 1/4 linguriță de sare; puls până aproape neted.
Adăugați parmezanul; puls până la combinat. Condimentează cu sare și piper.
Serviți burgerii pe chifle; acoperiți fiecare cu o lingură de pesto și o felie de roșii. Aruncați pesto-ul rămas cu rucola, migdalele rezervate 1 lingură și sucul de lămâie; serviți cu burgerii.
Sursă foto: Johnny Miller