Perisoare Stroganoff

Perisoare Stroganoff
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Meatball Stroganoff. Această rețetă face 4 porții cu 527 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați panko, făină, ulei de canolan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucșoara, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Perisoare Stroganoff, Perisoare Stroganoff, și Perisoare Stroganoff.

Instrucțiuni

1
Așezați o tigaie căptușită cu folie în cuptor pe raftul din mijloc. Preîncălziți cuptorul la 450 (păstrați tigaia în cuptor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Gatiti taiteii conform instructiunilor pachetului, omitand sarea si grasimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
SareSare
3
Se scurge; păstrați cald.
4
Încălziți o tigaie mare la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa în tigaie; saut 6 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Puneți ceapa într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Combinați carnea de vită, 3 linguri de pătrunjel, panko, lapte, 1/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper într-un castron mare; se amestecă 1/3 cană de ceapă gătită. Formați amestecul de carne de vită în chiftele de 16 (1 1/2 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChifteleChiftele
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
CeapăCeapă
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Carne De VităCarne De Vită
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Așezați chiftele pe tigaia preîncălzită acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
ChifteleChiftele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când ați terminat, întorcându-vă după 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Adăugați restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați ciuperci, usturoi și boia de ardei în tigaie; saut 8 minute sau până când ciupercile se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
14
Adăugați vin în tigaie; gatiti 1 minut sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
15
Presărați făină peste amestecul de ciuperci; gatiti 30 de secunde, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
16
Adăugați stoc; aduceți la fierbere, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Reduceți căldura și fierbeți 3 minute sau până când sosul se îngroașă ușor. Se amestecă ceapa gătită rămasă; scoateți tigaia de pe foc. Se amestecă restul de 1/4 linguriță sare, restul de 1/4 linguriță piper, smântână, muștar și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
MuștarMuștar
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CeapăCeapă
SosSos
StocStoc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Adăugați chiftele în sos; aruncați pentru a acoperi. Sos de lingură și chiftele peste tăiței gătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
ChifteleChiftele
SosSos
18
Se presară uniform cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
19
Notă de vin: alegeți un alb citric și ușor floral, cum ar fi Oregon Pinot Gris de la A la Z, 2012 (12 USD). Acest vin crocant, plin de corp, are o structură suficientă pentru a rezista chiftelelor și o mulțime de claritate plină de spirit pentru a completa combinația acidulată de smântână, usturoi și muștar. -- Iordania Mackay
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pinot GrisPinot Gris
SmântânăSmântână
ChifteleChiftele
MuștarMuștar
UsturoiUsturoi
VinVin
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista