Pere pocate cu sos de iaurt cu miere de vanilie

Perele braconate cu sos de iaurt cu miere de vanilie ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 235 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime pe porție. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de sos de iaurt cu miere de vanilie, bețișoare de scorțișoară, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pere Seckel Pocate Cu Vanilie Cu Miere Și Condimente Calde, Pere Pocate de rodie cu sos de iaurt, și Vanilie Flambeed - pere braconate cu sos de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați apa și mierea într-o tigaie mare antiaderentă; se amestecă cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Adăugați bețișoare de scorțișoară. Aranjați jumătățile de pere, tăiați părțile în jos, într-un singur strat în tigaie; aduceți la foc mic la foc mediu-mic. Gatiti 10 minute, amestecand ocazional cu lichid de gatit. Întoarceți perele; gatiti 10 minute, ungand ocazional. Întoarceți perele și gătiți încă 10 minute sau până se înmoaie, ungând ocazional.
Scoateți perele din tigaie cu o lingură cu fante și așezați 2 jumătăți de pere în fiecare dintre cele 4 feluri de mâncare individuale pentru desert; puneți deoparte și păstrați la cald.
Aduceți lichidul de gătit la fierbere la foc mare și gătiți 7 minute sau până când se reduce la 1/2 cană. Aruncați bețișoarele de scorțișoară. Puneți 2 linguri de lichid de gătit peste fiecare porție și acoperiți fiecare cu 2 linguri de sos de iaurt cu miere de vanilie.