Pere de miere Marsala cu Gorgonzola

Pere de miere Marsala cu Gorgonzola
Perele de miere Marsala cu Gorgonzola necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.37 pe portie. Această băutură are 329 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți gorgonzolan superb în stare perfectă; nu ar fi trebuit să vadă niciodată interiorul frigiderului, uleiul de măsline, perele fiecare și câteva alte ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Marsala de pui cu Gorgonzola, Pui cu Marsala, ciuperci si Gorgonzola, și Pere De Marsala.

Instrucțiuni

1
În timp ce tăiați perele, lăsați uleiul să se încălzească într-o tigaie/tigaie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Se prăjește perele timp de 3 minute pe parte și, în timp ce se prăjesc, se amestecă Marsala și mierea împreună într-o ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
3
Când perele au avut timpul lor, adăugați amestecul Marsala-miere și lăsați-l să se baloneze în jurul perelor, apoi transferați-le, toate bronzate și siropoase, pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Adăugați nucile în sucurile întunecate rămase în tigaie și amestecați-le timp de aproximativ un minut până când sunt ele însele întunecate parțial și lipicioase peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Scoateți-le pe farfurie cu perele și adăugați Gorgonzola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GorgonzolaGorgonzola
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista