Pere de miere Marsala cu Gorgonzola
Perele de miere Marsala cu Gorgonzola necesită în jur 15 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană servește 8 și costă $1.37 pe portie. Această băutură are 329 calorii, 13g de proteine, și 25g de grăsime per portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți gorgonzolan superb în stare perfectă; nu ar fi trebuit să vadă niciodată interiorul frigiderului, uleiul de măsline, perele fiecare și câteva alte ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Marsala de pui cu Gorgonzola, Pui cu Marsala, ciuperci si Gorgonzola, și Pere De Marsala.
Instrucțiuni
În timp ce tăiați perele, lăsați uleiul să se încălzească într-o tigaie/tigaie mare.
Se prăjește perele timp de 3 minute pe parte și, în timp ce se prăjesc, se amestecă Marsala și mierea împreună într-o ceașcă.
Când perele au avut timpul lor, adăugați amestecul Marsala-miere și lăsați-l să se baloneze în jurul perelor, apoi transferați-le, toate bronzate și siropoase, pe o farfurie.
Adăugați nucile în sucurile întunecate rămase în tigaie și amestecați-le timp de aproximativ un minut până când sunt ele însele întunecate parțial și lipicioase peste tot.
Scoateți-le pe farfurie cu perele și adăugați Gorgonzola.