Pere de Bosc în vin de Rosc cu înghețată de Cașmon

Pere de Bosc în vin de Rosc cu înghețată de Cașmon
Pere de Bosc în vin de la Rossimbrox cu înghețată de Persimmon este un fără gluten, primar și vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 156 calorii, 0g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru $1.24 pe portie, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 17 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de crenguțe de cimbru, miere de flori sălbatice, vin semi-uscat de la rossimbrox și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de mare scor spoonacular de 10%. Rețete similare includ Pere Bosc Prăjite Cu Miere, Pere Bosc prăjite cu glazură de rodie, și Pere Bosc caramelizate cu unt de alune.

Instrucțiuni

1
Topiți untul într-o tigaie mare și greacăldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați pere, tăiatecu partea în jos. Puneți crenguțe de cimbru în jurpere. Gatiti pana cand partile taiate sunt maronii (nu intoarceti perele), aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
3
Transferați perele în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
4
Adăugați vin roșu și miere de flori sălbatice în aceeași tigaie și fierbeți până când amestecul este redus la aproximativ 1 cană, răzuind orice bucăți rumenite, aproximativ 4 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzutși adăugați pere, tăiate în sus. Puneți câteva sucuri în tigaie peste pere, acoperiți tigaia și fierbeți până când perele sunt fragede,aproximativ 10 minute. Faceți înainte: se pot face Pere4 ore înainte. Descoperiți și lăsați să stea latemperatura camerei. Reîncălziți perele înaintecontinuând, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Vin RozVin Roz
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Așezați 1 temperatură caldă sau camerăpere jumătate, tăiată în sus, pe fiecare din cele 6 plăci.
6
Stropiți pere cu sos din tigaie.Lingura lingura de inghetata Curmalealongside pere și servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CurmaleCurmale
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Revista