Pere coapte cu portocale cu Gingersnaps ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de garnituri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 142 calorii. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Un amestec de margarină, zahăr brun, fursecuri gingersnap și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Caramel Prăjită Pere Cu Gingersnaps & Coniac Frisca R, Swedish Orange Gingersnaps, și Swedish Orange Gingersnaps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aranjați jumătățile de pere, tăiați părțile în jos, într - un vas de copt de 11-x 7-x 1 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
2
Combinați conservele și următoarele 3 ingrediente într-un castron mic; se toarnă peste jumătăți de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Conservă
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Combinați gingersnaps, zahăr brun și margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk Duds
Cookie-uri Gingersnap
¼ Cană Grămadă De Făină
4
Se presară peste amestecul de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
5
Coaceți la 375 timp de 35 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Pentru a servi, amestecați amestecul de pere în feluri de mâncare individuale de desert. Completați fiecare porție cu 1/4 cană de iaurt congelat.