Pere Coapte
Pere coapte ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 86 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 210 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Toateretete are 26 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 15 minute. Dacă aveți la îndemână miere, unt, flori de lavandă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați Ușor Coapte Pear Crisp, Cartofi prăjiți cu pere și mere, și Fulgi De Ovăz La Cuptor Cu Pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Cojiți perele și scoateți miezul de jos.
Tăiați o felie mică din partea de jos, astfel încât perele să stea în poziție verticală.
Se pune într-un vas de copt superficial și se lasă deoparte.
Topiți untul în cuptorul cu microunde sau într-o cratiță mică la foc mediu.
Perele se stropesc cu unt topit și miere și se presară cu ghimbir măcinat (și lavandă, dacă se utilizează). Acoperiți cu folie de aluminiu cu tulpinile care pătrund prin folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1 oră sau până când este fraged. Ungeți cu sucuri eliberate ocazional în timpul coacerii și din nou chiar înainte de servire.