Pere Coapte
Pere coapte este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 210 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de miere, unt, ghimbir măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 13%. Rețete similare includ Ușor De Copt Pear Crisp, Cartofi prăjiți cu pere și mere, și Salată De Pere Și Gorgonzola La Cuptor.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Cojiți perele și scoateți miezul de jos.
Tăiați o felie mică de jos, astfel încât perele să stea în poziție verticală.
Se pune într-un vas de copt puțin adânc și se lasă deoparte.
Topiți untul în cuptorul cu microunde sau într-o cratiță mică la foc mediu.
Stropiți perele cu unt topit și miere și presărați ghimbir măcinat (și lavandă, dacă folosiți). Acoperiți cu folie de aluminiu cu tulpinile care trec prin folie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 1 oră sau până se înmoaie. Ungeți cu sucuri eliberate ocazional în timpul coacerii și din nou chiar înainte de servire.