Pepperoni, ceapă și pizza cu măsline
Pepperoni, ceapă și pizza de măsline ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,19 USD pe porție. O porție conține 286 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de brânză italiană cu 4 brânzeturi preshredded, aluat de pizza, măsline ni unkscoise și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pepperoni, ceapă și pizza cu măsline, Cârnați italieni din Turcia, Pepperoni, ciuperci, măsline și pizza Jalapeno, și Pizza Cu Ceapă Caramelizată Și Măsline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Așezați aluatul într-un bol acoperit cu spray de gătit; lăsați aluatul să stea, acoperit, timp de 15 minute.
Presărați o foaie de copt cu făină de porumb; rulați aluatul într-un cerc de 12 inci pe foaia de copt pregătită.
Întindeți sosul uniform peste aluat, lăsând o margine de 1/2 inci. Se acoperă cu ceapă, pepperoni și măsline; se presară cu brânză.
Coaceți la 450 pe raftul cuptorului de jos timp de 17 minute sau până când crusta este aurie.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Felsina Berardenga Chianti Classico ( jumătate de sticlă). Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 13 dolari.
![Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)]()
Felsina Berardenga Chianti Classico (jumătate de sticlă)
"Arată boabe proaspete, cu indicii de flori, ierburi proaspete și ciocolată. Corpolent, cu un gust proaspăt, taninuri bine integrate și un finisaj echilibrat. O mulțime de cireșe și condimente ușoare. Cel mai bun după 2003."- Wine Spectator