Peppermint Fudge
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Peppermint Fudge. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 149 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate și prietenoasă cu fodmap servește 32 și costă 18 cenți pe porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 40 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați chipsuri de ciocolată semi-dulci, lapte de cocos obișnuit, pudră de cacao olandeză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Crăciun. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Peppermint Fudge, Peppermint Fudge, și Peppermint Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți ușor o coacere pătrată de 8 x 8 inch pan.In un castron mare, combinați chipsurile de ciocolată, zahărul și cacao.Separat, așezați margarina (sau uleiul) și laptele de cocos într-o cratiță mică și amestecați împreună la foc mediu.Gatiti amestecul pana cand margarina s-a topit si bulele incep sa se rupa la suprafata.
Scoateți-l din aragaz și turnați imediat peste amestecul de ciocolată.
Lăsați totul să stea câteva minute, apoi amestecați energic pentru a topi ciocolata și a încorpora ingredientele uscate.Continuați să amestecați până se formează un amestec complet neted.
Se amestecă extractele și aproximativ 4 din bastoanele de bomboane zdrobite și se toarnă rapid totul în tigaia pregătită.Neteziți blatul și presărați uniform bastoanele de bomboane zdrobite rămase pe întreaga suprafață expusă.Apăsați ușor bomboanele în fudge cu palma mâinii.
Lăsați să se răcească complet înainte de a tăia în pătrate.