Peperoni Ripieni (Ardei Umpluți)

Peperoni Ripieni (Ardei Umpluți)
Peperoni Ripieni (ardei umpluți) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 142 calorii. Dacă aveți hamsie, sare și piper, ulei de măsline extra virgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei Umpluți - - - Peperoni Ripieni, Paste-Ardei Umpluți (Peperoni Imbotiti Ai Vermicelli), și Pollo coi peperoni (pui și ardei) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mediu, așezați pâinea mărunțită și stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline extra virgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați pătrunjelul, hamsiile, 2 linguri de brânză, caperele și usturoiul și amestecați bine pentru a combina. Se condimentează agresiv cu piper și timid cu sare, apoi se amestecă încet în restul de 4 linguri de ulei de măsline pentru a forma o pastă destul de moale. Împărțiți amestecul uniform între cei 4 ardei scobiți (nu împachetați amestecul prea strâns) și acoperiți cu restul de 2 linguri de brânză. Înlocuiți partea superioară a fiecărui ardei și așezați fiecare ardei într-un vas de copt care a fost periat cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți în cuptor timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Serviți cald sau rece.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista