Peperoni Ripieni (Ardei Umpluți)
Peperoni Ripieni (ardei umpluți) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 142 calorii. Dacă aveți hamsie, sare și piper, ulei de măsline extra virgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei Umpluți - - - Peperoni Ripieni, Paste-Ardei Umpluți (Peperoni Imbotiti Ai Vermicelli), și Pollo coi peperoni (pui și ardei) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Într-un castron mediu, așezați pâinea mărunțită și stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline extra virgin.
Adăugați pătrunjelul, hamsiile, 2 linguri de brânză, caperele și usturoiul și amestecați bine pentru a combina. Se condimentează agresiv cu piper și timid cu sare, apoi se amestecă încet în restul de 4 linguri de ulei de măsline pentru a forma o pastă destul de moale. Împărțiți amestecul uniform între cei 4 ardei scobiți (nu împachetați amestecul prea strâns) și acoperiți cu restul de 2 linguri de brânză. Înlocuiți partea superioară a fiecărui ardei și așezați fiecare ardei într-un vas de copt care a fost periat cu ulei de măsline extravirgin.
Coaceți în cuptor timp de 20 de minute.