Peperoni Ripieni (Ardei Umpluți)

Peperoni Ripieni (Ardei Umpluți)
Peperoni Ripieni (ardei umpluți) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă 97 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 142 calorii. Dacă aveți hamsie, sare și piper, ulei de măsline extra virgin și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 40 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 70%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Ardei Umpluți - - - Peperoni Ripieni, Paste-Ardei Umpluți (Peperoni Imbotiti Ai Vermicelli), și Pollo coi peperoni (pui și ardei) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron mediu, așezați pâinea mărunțită și stropiți cu 3 linguri de ulei de măsline extra virgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Adăugați pătrunjelul, hamsiile, 2 linguri de brânză, caperele și usturoiul și amestecați bine pentru a combina. Se condimentează agresiv cu piper și timid cu sare, apoi se amestecă încet în restul de 4 linguri de ulei de măsline pentru a forma o pastă destul de moale. Împărțiți amestecul uniform între cei 4 ardei scobiți (nu împachetați amestecul prea strâns) și acoperiți cu restul de 2 linguri de brânză. Înlocuiți partea superioară a fiecărui ardei și așezați fiecare ardei într-un vas de copt care a fost periat cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
O Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți în cuptor timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Serviți cald sau rece.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista