Pepene galben, rucola și șuncă Serrano cu sos de boia afumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pepene galben, rucola și șuncă Serrano cu pansament de boia afumată. Pentru $ 8.59 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 436 calorii, 25g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți rucola, suc de lămâie, bucăți carne de pepene galben și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este bun. Încercați Pepene galben, rucola și șuncă Serrano cu sos de boia afumată, Pepene galben și friptură cu sos de boia afumată, și Pepene galben, șuncă Serrano și salată de rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună sucul de lămâie, boiaua, sarea și piperul într-un castron mic și adăugați ulei într-un flux lent, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Piper
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
1
Aruncați pepene galben și miere cu jumătate de pansament într-un castron. Aruncați rucola și șunca cu pansamentul rămas într-un castron mare, apoi adăugați pepene galben și sare și piper după gust, aruncând ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pepene Galben
Pepene Galben
Rucola
Pepene Galben
șuncă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Serviți imediat.
3
* Disponibil prin comandă prin poștă prin tabelul spaniol (206-682-282
4
și Tienda.com.
1
Este important ca șunca să nu fie feliată la fel de subțire ca prosciutto este de obicei. Șunca puțin mai groasă este mai ușor de tăiat în fâșii și va rămâne separată într-o salată în loc să se aglomereze.