Penne cu cartofi dulci și fenicul
Penne cu cartofi dulci și fenicul necesită în jur 28 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 506 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,0 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de rozmarin, făină, frunze de pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 64%. Încercați Podgoriile Bouchaine în Carneros rece și frumos, cu o: Pan scoicile arse cu fenicul și piure de cartofi dulci, Penne cu sos de roșii și ardei dulci (Penne Saporite "Il Frantoio"), și Fenicul, Pean Verde Și Penne De Homar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Se scurge și se lasă deoparte. Păstrați cald.
Între timp, topiți untul și uleiul de măsline împreună într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați fenicul, rozmarinul și zahărul și gătiți 10 minute, până când feniculul este fraged și maro auriu. Se amestecă cartofii dulci.
Bateți împreună bulionul de pui, laptele și făina. Adăugați treptat în tigaie și fierbeți 3 minute, până când amestecul se îngroașă, amestecând constant.
Adăugați pastele și amestecați pentru a acoperi. Se amestecă parmezanul, pătrunjelul, sarea și piperul și se gătește până se încălzește, amestecând constant, aproximativ 3 minute.