Pene De Cartofi Cu Ierburi
Nevoie de un garnitură prietenoasă fără gluten și FODMAP? Pene de cartofi cu ierburi ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 2 și costă 49 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 154 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți parmezan, piper, busuioc și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pene De Cartofi Cu Ierburi, Pene de cartofi Zesty Herbed pentru grătar sau aragaz, și Pene De Cartofi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron puțin adânc, combinați parmezanul, busuiocul, sarea, dacă doriți, și ardeii.
Periați părțile tăiate ale penelor de cartofi cu ulei; se înmoaie în amestecul de brânză.
Așezați într-un 8-in uns. tigaie pătrată.
Coaceți, neacoperit, la 400 de minute timp de 20-25 de minute sau până se înmoaie.