Pecan Pie Baruri
Nevoie de o desert vegetarian? Barele de plăcintă cu Pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 137 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 36 și costă 26 de cenți pe porție. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, unt, vanilie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 184 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Piersici și batoane de plăcintă cu cremă, și Batoane De Plăcintă Cu Unt De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. tapetați o tavă de copt de 13 x 9 inci cu folie. Ungeți folia cu unt.
Într-un castron mediu, amestecați făina, praful de copt și sarea.
Într-un castron mare, bateți împreună untul și zahărul până devin pufoase și de culoare deschisă, aproximativ 4-5 minute. Bateți în ou, apoi vanilie. Bateți amestecul de făină în două adaosuri, răzuind de fiecare dată părțile laterale ale bolului.
Făinați ușor mâinile, apoi apăsați aluatul uniform în fundul tigaiei unse.
Lăsați să se răcească la frigider timp de 20 de minute.
Coaceți crusta până la maro auriu, 30 de minute. Scoateți crusta, dar păstrați cuptorul pornit.
Lăsați crusta să se răcească complet. În timp ce crusta se răcește, faceți umplerea.
Puneți zahărul într-o tigaie mare de sos greu la foc mediu.
Lasă zahărul să înceapă să se topească. Când vedeți că stratul inferior a devenit maro și se caramelizează, începeți să amestecați cu o lingură.
Se amestecă ocazional până când zahărul s-a topit complet într-un caramel auriu.
Se toarnă smântână grea. Zahărul se va aburi imediat și se va întări într-o bucată. Nu intrați în panică. Reduceți focul la mediu și amestecați continuu caramelul până se topește complet din nou, aproximativ 5 minute. Se amestecă untul, vanilia și sarea și se amestecă până când untul s-a topit complet. Scoateți caramelul de pe foc și amestecați pecanele.
Se toarnă umplutura pe crustă și se coace timp de 15 minute.
Lăsați barele să se odihnească, astfel încât umplutura să poată continua să se stabilească, cel puțin 2 ore. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia în pătrate.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Southern funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Chateau Ste. Michelle Riesling]()
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 vin Enthusiast Top 100 cele mai bune cumpără de 2018chateau ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling este un amestec de Riesling din întreaga Washington Columbia Valley. Scopul lor este de a crea un Riesling vintage răcoritor, aromat, mediu-uscat după vintage. Vinul oferă arome și arome clare de mere cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul lor de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.Combinați cu fructe proaspete, crab, brânzeturi ușoare sau pui.