Peaches' n ' Cream Ice Pops
Peaches' n ' Cream Ice Pops este o fără gluten și vegetarian rețetă cu 10 porții. O porție conține 144 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Un amestec de sare, smântână grea, piersici și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Chow. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Peaches' n ' Cream Ice Pops, Piersici și cremă de iaurt, și Pop-uri congelate cu piersici și smântână pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înjumătățiți și lăsați piersicile.
Tăiați jumătățile în zaruri de 1/4 inch până când aveți 1 cană.
Așezați piersicile tăiate cubulețe într-o pungă mare de plastic resigilabilă; pune deoparte.
Tăiați jumătățile de piersici rămase în bucăți aspre de 1 inch și puneți-le într-un blender.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până se omogenizează, oprind blenderul pentru a răzui părțile laterale, după cum este necesar.
Se toarnă amestecul în pungă cu piersicile tăiate cubulețe și se amestecă pentru a se combina.
Tăiați aproximativ 1/2 până la 3/4 inch dintr-un colț al pungii (ciupiți deschiderea închisă, astfel încât baza de gheață să nu se epuizeze) și apoi strângeți cantități uniforme de amestec în formele de congelator. Atingeți matrițele de câteva ori pe tejghea pentru a elibera orice bule. Introduceți Bețișoarele și congelați până se solidifică, cel puțin 6 ore.