Peach și carne de porc Kabobs

Peach și carne de porc Kabobs
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piersica și carnea de porc. Această rețetă face 4 porții cu 472 calorii, 27G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, sare, piersici și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma piersicile, puteți urma acest fel principal cu Ușor Ca Piersicile De Plăcintă ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Încercați Carne De Porc Și Piersici Kabobs, Peach & Pui Kabobs, și Pui de pui cu glazură de piersici pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți grătarul la 350 până la 400 de căldură (medie-mare).
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
2
Bateți împreună primele 3 Ingrediente, 2 lingurițe. ulei de măsline și 1 linguriță. rozmarin; rezervă 1/4 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Turnați amestecul rămas într-un vas mare de mică adâncime sau într-o pungă de congelator din plastic cu fermoar; adăugați carne de porc, întorcându-vă la strat. Acoperiți sau sigilați și lăsați să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Între timp, gătiți sosul de grătar și rezervați 1/4 cană de amestec într-o cratiță medie la foc mediu, amestecând ocazional, 3 minute sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
5
Se ia de pe foc.
6
Scoateți carnea de porc din marinată, aruncând marinada. Filetați carnea de porc pe frigarui, lăsând un spațiu de 1/8 inch între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
7
Presărați carnea de porc cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
8
Filetați piersicile și ardeii grași alternativ pe alte frigarui, lăsând un spațiu de 1/8 inch între bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
FrigaruiFrigarui
9
Stropiți cu restul de 2 linguri. uleiul de măsline și se presară cu restul de 1 linguriță. rosemary.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
RozmarinRozmarin
10
Grătar de porc și fructe și legume în același timp, acoperite cu capac de grătar. Carne de porc la grătar, întorcându-se ocazional, 7 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când este gata, perindând carnea de porc cu amestec de sos de grătar în ultimele 5 minute de grătar. Grătar de fructe și legume 4 minute pe fiecare parte sau până când ardeii grași sunt crocanți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Ardei GrasArdei Gras
LegumeLegume
FructeFructe
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista