Peach Melba Crisp ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă $1.46 pe portie. O porție conține 277 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de gem de zmeură, piersici, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 40%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Peach Melba, Peach Melba, și Peach Melba pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
3
Combinați făina, 1/4 cană zahăr granulat și zahăr brun într-un castron; tăiați margarina cu un blender de patiserie sau 2 cuțite până când amestecul seamănă cu făina grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Zahăr Brun
Margarină
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
4
Combinați piersicile feliate și sucul de lămâie într-un castron mare și aruncați ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați zmeură, 1 lingură zahăr granulat și amidon de porumb și aruncați ușor. Puneți amestecul de fructe într-un vas de copt pătrat de 8 inci acoperit cu spray de gătit și stropiți uniform gemul de zmeură peste amestecul de fructe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Spray De Gătit
Gem De Zmeură
Zmeură
Amidon De Porumb
Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Se presară cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Coaceți la 375 timp de 45 de minute sau până se rumenesc.