Peach Gelee Candy
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Peach Gelee Candy ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pectină lichidă, piersici și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Peach Gelee Candy, Rosa XlX-Gel De Piersici XlX, și Miere Bourbon dovleac Panna Cotta cu piersic-caise Gel Elixte.
Instrucțiuni
Aliniați un vas de copt de 8x8 inci cu folie de plastic.
Combinați piersicile și sucul de lămâie într-un blender. Puree până la foarte neted.
Se toarnă într-o cratiță la foc mediu, se amestecă 1/2 cană de zahăr și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa, aproximativ 15 minute.
Se amestecă restul de 1 1/2 căni de zahăr și pectină. Folosind un termometru, încălziți la 205 grade F (96 grade C) și gătiți, amestecând continuu, încă 10 minute.
Turnați piureul de piersici în vasul de copt pregătit. Agitați ușor și atingeți blatul pentru a îndepărta bulele de aer. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Presărați aproximativ jumătate din 1/2 cană de zahăr peste un covor de copt din silicon și răsturnați gelul de piersici deasupra.
Îndepărtați folia de plastic și presărați cu zahăr. Tăiați orice margini inegale și tăiați gelee în 25 de pătrate.