Peach Gelee Candy

Peach Gelee Candy
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten și vegan? Peach Gelee Candy ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 23 calorii. Pentru 14 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, pectină lichidă, piersici și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 12 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un nu atât de spectaculos scor spoonacular de 11%. Rețete similare sunt Peach Gelee Candy, Rosa XlX-Gel De Piersici XlX, și Miere Bourbon dovleac Panna Cotta cu piersic-caise Gel Elixte.

Instrucțiuni

1
Aliniați un vas de copt de 8x8 inci cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
2
Combinați piersicile și sucul de lămâie într-un blender. Puree până la foarte neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se toarnă într-o cratiță la foc mediu, se amestecă 1/2 cană de zahăr și se aduce la fierbere. Gatiti, amestecand continuu, pana se ingroasa, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Se amestecă restul de 1 1/2 căni de zahăr și pectină. Folosind un termometru, încălziți la 205 grade F (96 grade C) și gătiți, amestecând continuu, încă 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PectinăPectină
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
5
Scoateți din căldură.
6
Turnați piureul de piersici în vasul de copt pregătit. Agitați ușor și atingeți blatul pentru a îndepărta bulele de aer. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Presărați aproximativ jumătate din 1/2 cană de zahăr peste un covor de copt din silicon și răsturnați gelul de piersici deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
8
Îndepărtați folia de plastic și presărați cu zahăr. Tăiați orice margini inegale și tăiați gelee în 25 de pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții25
Scor De Sănătate0
Revista