Peach Galette

Peach Galette
Peach Galette ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 6 și costă 99 cenți pe porție. O porție conține 376 calorii, 5g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână 8 piersici sau zahăr granulat, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 23%. Rețete similare includ Peach Galette, Peach Galette, și Peach Galette.

Instrucțiuni

1
Pentru a face patiseria, combinați făinurile, zahărul granulat și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați până se omogenizează. Împrăștiați untul peste amestecul de făină și pulsați până când aratănisip gros. (Alternativ, combinați făina, zahărul și sarea într-un castron și lucrați amestecul cu un blender de patiserie până când are o textură asemănătoare nisipului.) Într-un castron mic sau cană, amestecați împreună 1 ou și laptele până se omogenizează, turnați în robotul de bucătărie sau vasul dintr-o dată și pulsați sau amestecați ușor cu mâna până când aluatul formează o grămadă aspră. Nu suprasolicitați aluatul pentru a evita duritatea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
SareSare
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
2
Făinați ușor o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
3
Transferați aluatul pe suprafața făinoasă, formați-l într-o bilă, apoi aplatizați-l într-un disc gros de 1 până la 1 1/2 inci. Nu-l frământa! Înfășurați-l în folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 1 1/2 până la 2 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
4
Când aluatul este bine răcit, Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți aluatul din frigider și lăsați-l să se încălzească la temperatura camerei timp de aproximativ 10 minute. Între timp, faceți umplutura. Într-un castron mic, amestecați împreună zahărul granulat, făina și scorțișoara, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
ScorțișoarăScorțișoară
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Așezați piersicile într-un castron, presărați amestecul de zahăr deasupra și aruncați ușor. (Dacă piersicile sunt tarte, poate doriți să adăugați puținmai mult zahăr.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Așezați o foaie mare de hârtie pergament pe o suprafață de lucru și pudrați pergamentul cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
8
Așezați aluatul pe pergamentul făinat și rulați-l într-o rundă de aproximativ 11 inci în diametru și 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
9
Transferați patiseria cu pergamentul pe o foaie de copt cu margini sau fără margini suficient de mare pentru a găzdui confortabil Runda de patiserie. Începând cu 1 până la 1 1/2 inci de la marginea rundei, aranjați pene de piersici într-un singur strat în cercuri concentrice, continuând până ajungeți în centrul rundei. Îndoiți marginile exterioare ale patiseriei peste piersici, creând pliuri suprapuse în timp ce lucrați în jurul perimetrului. Dacă piersicile dvs. sunt foarte suculente, lăsați sucul suplimentar în vas, astfel încât umplutura să nu se reverse în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
10
Ungeți marginea de patiserie cu 1 lingură de ou bătut și apoi presărați ușor cu zahărul turbinado.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turbinado ZahărTurbinado Zahăr
OuăOuă
11
Coaceți timp de 50 până la 60 de minute, până când crusta este aurie și umplutura clocotește. Dacă Galeta dvs. are mult suc, poate doriți să așezați o a doua tigaie pe cel mai de jos raft din cuptor sub foaia de copt pentru a prinde orice sucuri care se revarsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
SucSuc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
12
Lăsați Galeta să se răcească pe foaia de copt pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Suport De SârmăSuport De Sârmă
13
Tăiați în pene pentru a servi.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista