Peach Crisp Delight

Peach Crisp Delight
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de deserturi, așa că încearcă Peach Crisp Delight. Pentru 87 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 219 calorii, 3 g de proteine și 7 g de grăsimi. Această rețetă servește 6. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur de 25 de minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la Taste of Home necesită zahăr brun, piersici, făină și chex de orez. Cu un scor de 33%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Peach Delight, Peach Crisp: Healthy Crisp pentru micul dejun și Peach Crisp: Healthy Crisp pentru Micul dejun pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pune piersicile într-un 8-in uns. vas pătrat de copt. Într-un castron mic, combinați cerealele, zahărul brun și făina; tăiați în unt până când amestecul seamănă cu firimituri grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cesti Rice Chex, Zdrobit2 Cesti Rice Chex, Zdrobit
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se presară peste piersici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si TocatePiersici Albe Coapte, Curatate De Coaja, Fara Samburi Si Tocate
3
Coaceți, neacoperit, la 375° timp de 15-20 de minute sau până când blatul este maro auriu.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Serviți cald.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Crem Sherry, Port și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru Crisp. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cremă Sherry
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista