Pe caserola de mers

Pe caserola merge este un fără gluten felul principal. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 414 calorii, 19g de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Un amestec de măsline, porumb de sâmburi, măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a utiliza până orez alb fierte ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Caserola de cârnați – orez, amestec de supă de ceapă uscată și multe altele alcătuiesc o caserolă economică și gustoasă, Kale caserola {o actualizare pe clasic Ziua Recunostintei fasole verde caserola}, și Caserola Reuben – capturați aromele speciale de sandwich într-o caserolă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-o caserolă de 2 litri, combinați cârnații, măslinele negre, măslinele verzi, porumbul, roșiile, ciupercile, brânza și orezul.
Se amestecă bine împreună.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 30 de minute.