Pav Bhaji

Pav Bhaji
Pav Bhaji este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 503 calorii, 11g de proteine, și 31g de grăsime fiecare. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 55 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare Indian. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de conopidă, usturoi, morcovi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Cu o lingură scor de 95%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Farali sukhi bhaji / Batata bhaji pentru rapid, vrat, poori bhaji sau batata bhaji-maharashtrian poori bhaji, și vangi bhaji sau vangyachi bhaji, maharashtrian Vangi bhaji pentru rețete similare.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateMediu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista