Paupiette de saumon au Crabe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă fără gluten, primară și pescatariană servește 4 și costă $ 4.76 pe portie. O porție conține 482 calorii, 28G de proteine, și 27G de grăsime. Acesta este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți file de somon dezosat, frișcă, vermut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Cu o lingură scor de 54%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Crabe Beninoise, Souffl Int Au Crabe, și Creme D ' Argenteuil au Crabe (supă de sparanghel cu Crab-Franța ) .
Instrucțiuni
1
Tăiați și aruncați capătul tulpinii și vârful verde dur din Praz; tăiați prazul pe jumătate pe lungime și țineți fiecare jumătate sub apă curgătoare rece, separând straturile pentru a clăti bine, apoi feliați subțire. Într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu, topiți 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă prazul și se amestecă des până se limpezește, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Transferați într-un castron.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Sortați prin crab și aruncați orice bucăți de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crabi
5
Adăugați restul de 2 linguri de unt în tigaie; când este topit, adăugați crab și amestecați adesea doar până la cald, 1 până la 2 minute. Împingeți într-o parte a tăvii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Crabi
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Între timp, clătiți somonul și uscați-l. Ținând un cuțit ascuțit la un unghi de 45, tăiați carnea transversal de pe piele în felii groase de 1/8 până la 1/4 inci; ar trebui să aveți aproximativ 12 (Vezi notele). Pe rând, așezați felii plate și lingurați aproximativ 1 lingură de crab cald pe capătul larg. Începând de la acest capăt, rotiți somonul strâns în jurul crabului și așezați-l, cusătură în jos, în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Crabi
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Se toarnă vermut în jurul rulourilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Transferați tigaia cu rulouri de somon într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 450 și coaceți până când peștele este opac, dar încă cu aspect umed în centrul celei mai groase părți (tăiate la test), 12 până la 15 minute. Cu o lingură pliată, transferați rulourile de somon pe farfurii, acoperiți ușor cu folie sau folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Bomboane De Caracatiță Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
9
Adăugați smântână și praz rezervat la tigaie și fierbeți la foc mare până când lichidul este ușor îngroșat și redus la aproximativ 1 1/3 căni, 8 până la 9 minute. Condimentează după gust cu sare și piper. Sosul de lingură în mod egal în jurul rulourilor de somon și garnisiți cu arpagic și pene de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Pană De Lămâie
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Maioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin ai putea încerca este Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay
Rancho Santa Rosa Vineyard a fost conceput inițial ca micro-podgorii individuale delimitate în 59 de blocuri unice bazate pe sol, expunere, altitudine, grad, portaltoi și clonă. Rancho Santa Rosa produce vinuri remarcabil de bogate și mătăsoase.