Paula dublu ciocolata ooey Gooey Unt tort inghetata
O porție conține 471 calorii, 7g de proteine, și 21g de grăsime. Pentru 99 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 20. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ouă, amestec de tort de ciocolată, mână de nuci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Ooey și Gooey tort de ciocolată dublu-coapte, Mare Hills ' Ooey Gooey Unt Tort Inghetata, și Ciocolata Chip Ooey-Gooey Unt Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați tortul cu unt ooey Gooey în bucăți de mărimea mușcăturii, adăugându-l la înghețata de ciocolată.Crumble alegerea dvs. de cookie-uri și adăugați la înghețată în timp ce adăugați alegerea dvs. de nuci.
Adăugați fudge fierbinte la dorința dvs. și amestecați împreună.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o tigaie de copt de 13 x 9 inci.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, 1 ou și 8 linguri (1 băț) unt topit și amestecați până se amestecă bine. Se amestecă amestecul în tigaia pregătită și se lasă deoparte. Într-un mixer de suport sau cu un mixer de mână, bateți crema de brânză până se omogenizează.
Adăugați restul de 2 ouă și pudra de cacao. Reduceți viteza mixerului și adăugați zahărul pudră. Continuați să bateți până când ingredientele sunt bine amestecate. Adăugați încet restul de 8 linguri (1 băț) de unt topit și vanilia, continuând să bateți amestecul până se omogenizează. Amestecați nucile cu o spatulă de cauciuc.
Întindeți umplutura peste amestecul de tort în tigaie.
Coaceți timp de 40 până la 50 de minute. Aveți grijă să nu gătiți prea mult tortul; Centrul ar trebui să fie încă puțin lipicios când ați terminat de copt.
Lăsați tortul să se răcească parțial pe un suport de sârmă înainte de a tăia în bucăți.