Patru Brânză Piure De Cartofi Caserola
Patru brânză piure de cartofi caserola ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. O porție conține 84 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 24. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de brânză, brânză cheddar, sare de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 35 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Două-brânză și rozmarin piure de cartofi caserola, Caserola De Cartofi Piure, și Caserola De Cartofi Piure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cratița de 6 litri sau cuptorul olandez, puneți cartofii.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi cartofii; se încălzește la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu; gatiti neacoperit 15-18 minute sau pana cand se inmoaie.
Între timp, într-un castron mare, bateți crema de brânză, brânza albastră, brânza Cheddar și parmezanul cu mixerul electric la viteză mică până la omogenizare. Bateți în iaurt și sare de usturoi.
Se încălzește cuptorul la 350 F.
Scurgeți cartofii. Mash în cratiță cu masher de cartofi sau mixer electric la viteză mică.
Se amestecă amestecul de brânză în piure de cartofi până se omogenizează bine. Dacă cartofii sunt prea rigizi, amestecați laptele, câte 1 lingură odată, până la consistența dorită. Puneți lingura în vas de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri).
Coaceți neacoperit 35 până la 40 de minute sau până când este fierbinte și blatul este ușor rumenit.
Se presară cu boia și arpagic.