Patratele de ciocolata scortisoara

Patratele de ciocolata scortisoara
Reteta Ciocolata Scortisoara Patrate se poate face in aproximativ 40 de minute . Această rețetă face 36 de porții cu 120 de calorii , 1 g de proteine și 8 g de grăsimi fiecare. Pentru 15 cenți per porție , această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de praf de copt, unt, albuș de ou și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 11% . Rețete similare includ pătrate cu trufe de ciocolată cu nuci și scorțișoară , pătrate de scorțișoară lipicioase și pătrate cu scorțișoară Cappuccino .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, cremă untul, scurtarea și zahărul până devine ușor și pufos. Bateți oul și gălbenușul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurite De Scurtator4-1/2 Lingurite De Scurtator
Topping Bătut și Nuci Pecan TocateTopping Bătut și Nuci Pecan Tocate
(puțin 2 Uncii)(puțin 2 Uncii)
Frunze De Mentă Proaspăt CuleseFrunze De Mentă Proaspăt Culese
5 Căni De Nucă De Cocos, împărțite5 Căni De Nucă De Cocos, împărțite
1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat1/2 Kilograme Felii, Piept De Curcan Taiat Gros Sau Rotisor, Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Litru (aproximativ Smântână GroasăLitru (aproximativ Smântână Groasă
2
Combinați făina, scorțișoara, praful de copt și sarea; se adaugă treptat la compoziția smântână și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Zahăr Brun Deschis La Pachet (7,75 Oz)1 Cană De Zahăr Brun Deschis La Pachet (7,75 Oz)
3 Până La 6 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional3 Până La 6 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
Pe Kilogram) șiPe Kilogram) și
1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati1 Până La 1 1/2 Kilograme De Tăiței Rigatoni Uscati
3
Se întinde într-un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt. Bate albușul până devine spumos; ungeti peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
4-1/2 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat4-1/2 Lingurițe De Oregano Proaspăt Tocat
1/2 Cana Broccoli Proaspat Tocat Marunt1/2 Cana Broccoli Proaspat Tocat Marunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpă De Miel, DezosatăPulpă De Miel, Dezosată
4
Combinați fulgii de ciocolată, nucile, zahărul și scorțișoara; se presara peste aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate, Nuci Tocate Sau Fulgi De CocosStropi Colorate, Nuci Tocate Sau Fulgi De Cocos
3 Până La 6 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional3 Până La 6 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1/2 Cana Broccoli Proaspat Tocat Marunt1/2 Cana Broccoli Proaspat Tocat Marunt
Frunze De Mentă Proaspăt CuleseFrunze De Mentă Proaspăt Culese
Măsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline MariMăsline Verzi Cu Pimiento, Aproximativ 16 Măsline Mari
5
Coaceți la 350° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește pe un grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Răsucire De Lemn DulceRăsucire De Lemn Dulce
1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți1 Pungă De 14 Uncii Fulgi De Nucă De Cocos îndulciți
6
Tăiați în pătrate.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Vietti Cascinetta Moscato d'Asti cu un rating de 4,7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
Vietti Cascinetta Moscato d'Asti
De culoare galben deschis la soare și ușor încrețit, acest Moscato d'Asti are arome intense de piersici, petale de trandafir și ghimbir. La palat este delicat dulce și spumant, cu aciditate modestă, echilibru bun, complexitate bună și un final de caise proaspete. Minunat ca aperitiv, acompaniament perfect pentru bucătăria pan-asiatică și homar, precum și produse de patiserie, deserturi cremoase și pe bază de fructe și brânzeturi albastre.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista