Rețeta pate de pește Albastru afumat ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. Acest hor d ' oeuvre are 778 calorii, 30g de proteine, și 67g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 3,64 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați piper proaspăt măcinat, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Afumat-bluefish Pateu, Pate De Pește Albastru Afumat, și Afumat Pate Bluefish.
Instrucțiuni
1
Pureați peștele albastru, crema de brânză, untul și coniacul într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Pește Albastru
Unt
Coniac
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
2
Adăugați ceapa, sosul Worcestershire și sucul de lămâie. Porniți și opriți mașina până când ingredientele sunt combinate. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Sare și Piper
Suc De Lămâie
Ceapă
3
Împachetați într-un vas de servire și presărați cu nuci, dacă utilizați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
4
Gust
5
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
6
Din noua carte de bucate legală Sea Foods de Roger Berkowitz & Jane Doerfer Copyright (c) 2003 de Roger Berkowitz & Jane Doerfer publicat de Broadway Books.Roger Berkowitz, președinte și CEO al Legal Sea Foods din 1992, a început să lucreze în piața de pește a familiei sale la vârsta de zece ani. El își oferă frecvent opinia de expert cu privire la industria pescuitului pe segmentele de știri din rețea (CNN, CBS News "Eye on America", NBC Nightly News), a oferit sfaturi culinare și demonstrații la Today Show și Good Morning America și a ținut prelegeri pe scară largă. El și soția sa, Lynne, locuiesc în Newton, Massachusetts. Jane Doerfer a fost coautor al cărții de bucate legale anterioare Sea Foods cu George Berkowitz. Este autoarea mai multor cărți de bucate, inclusiv Going Solo in the Kitchen. Edward Koren este un colaborator regulat la The New Yorker și a ilustrat o serie de cărți, inclusiv viața unui câine și cum să mănânci ca un copil. Locuiește în Vermont.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Alsacia Willm Pinot Gris Reserve. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.