Pate De Pește Afumat

Pate De Pește Afumat
Nevoie de un fără gluten, FODMAP prietenos, și pescatarian hor d ' oeuvre? Pateul de pește afumat ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 83 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 7 porții cu 144 calorii, 7g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sos worcestershire, unt, pește alb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pate De Pește Afumat, Afumat Pate Bluefish, și Pestisor afumat-albastrui P-X-X-X-X-X-X.

Instrucțiuni

1
Așezați peștele alb, maioneza, untul și sosul Worcestershire într-un robot de bucătărie. Pulsați până când amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Pește AlbPește Alb
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Loveblock Pinot Gris cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris este un auriu pal, cu indicii de verde. Vintage-ul din 2013 este un stil uscat, cu arome florale și un indiciu de ananas copt. Cerul gurii dezvăluie pere fiert în apă și portocaliu sânge, și se termină cu un dram de citrice, textura buna si gura bogat simt.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții7
Scor De Sănătate0
Revista