Patatas Bravas de la Chef John

Patatas Bravas de la Chef John
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și garnitură vegetariană? Patatas Bravas de la Chef John ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. O porție conține 664 calorii, 6g de proteine, și 53G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți cartofi roșii, chimen măcinat, boia de ardei și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 30 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 36%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Patatas Bravas, Patatas Bravas, și Patatas Bravas cu șuncă și ou.

Instrucțiuni

1
Combinați usturoiul, 1/2 linguriță boia afumată și un vârf de sare într-un mortar și pistil sau robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Se amestecă în maioneză, oțet de sherry, pastă de roșii, 1/4 linguriță chipotle chile pulbere și piper cayenne până se combină. Acoperiți și refrigerați sosul de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Ulei De PiperUlei De Piper
Oțet De SherryOțet De Sherry
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
3
Se amestecă 1 lingură sare, piper negru, 1/2 linguriță boia afumată și 1/2 linguriță chipotle chile pulbere împreună într-un castron mic. Puneți deoparte amestecul de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De PiperUlei De Piper
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Se toarnă apă într-o cratiță mare și se amestecă 1 lingură de sare, 1 linguriță de boia afumată, chimen și frunze de dafin în apă. Se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se acoperă; se fierbe timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute1 Cutie De 8 Uncii Coji De Cannelloni (12 Coji), înmuiate în Apă Caldă Timp De 2 Minute
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Se amestecă cartofii în amestecul de apă-boia, se aduce la fierbere și se fierbe până când cartofii sunt fragede, dar nu complet fierte, 4-5 minute. Vârful unui cuțit de decojit ar trebui să se introducă cu ușurință în centrul unui cub de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
6
Scurgeți cartofii și transferați într-un suport de sârmă pentru a se răci complet, aproximativ 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
7
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie mare din fontă sau cuptor olandez la 350 grade F (175 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați cuburi de cartofi răcite și gătiți, amestecând frecvent, până se rumenesc, 5 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
9
Transferați cartofii pe o foaie de copt căptușită cu prosoape de hârtie pentru a se răci ușor. Aruncați într-un bol cu amestec de condimente și serviți cu sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista