Pastilă de pui și curmale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul și data Pastillan. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 32% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 686 calorii, 42G de proteine, și 34G de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. 81 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați aluat phyllo, pătrunjel, fulgi de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este spectaculos. Încercați Pastilă de pui și curmale, Un aer de Maroc cu o pastilă de pui — Vent du Maroc avec une pastilla de poulet, și Pastilă de curmale și smochine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie.
Se adaugă puiul, pielea în jos, se rumenesc și se lasă deoparte.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie, aproximativ 7-12 minute.
Se adaugă usturoiul, chimenul, ghimbirul, cuișoarele, scorțișoara, fulgii de chili, turmericul și șofranul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut.
Puneți puiul înapoi în tigaie împreună cu bulionul, acoperiți și fierbeți până când puiul este fiert, aproximativ 30 de minute.
Scoateți puiul, lăsați-l să se răcească și tocați-l.
Puneți puiul înapoi în tigaie împreună cu ouăle, curmalele, stafidele, coriandrul și migdalele, amestecați și condimentați cu sare și piper.
Așezați o foaie de filo pe suprafața de lucru și periați cu uleiul de măsline.
Așezați o foaie de filo deasupra formând un semn plus și periați cu ulei de măsline și repetați până când toate foile sunt gata.
Așezați filo - ul într-o tigaie de primăvară de 9 inci, umpleți cu amestecul de pui și pliați filo-ul deasupra, sigilând plăcinta.
Ungeți blatul cu ulei de măsline.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit 191°/190C până se rumenesc, aproximativ 30-40 de minute.
Se lasă să se răcească și se pudrează cu zahăr pudră și scorțișoară.