Paste Rosa
Pasta Rosa necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 694 calorii, 26g de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sos de roșii gros, somon norvegian, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Încercați Paste Rosa Chicken Caprese, Biscuiții lui Rosa, și Zoodle Rosa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală cu apă la fiert pentru paste.
Pentru sos, topiți untul într-o cratiță care va fi suficient de mare pentru a găzdui lira de paste fierte și sotati ceapa până devine translucidă.
Se amestecă făina pentru a face un roux. Adăugați treptat lapte și permiteți îngroșarea. Se amestecă sosul de roșii și se încălzește.
Se ia de pe foc și se adaugă cremă de brânză. Se amestecă cu un blender de imersie. Acoperiți imediat suprafața sosului cu o foaie de folie de plastic și lăsați-o deoparte scurt.
Fierbeți pastele până la al dente și scurgeți-le.
Adăugați pastele fierte și fâșiile de somon în tigaia care conține sosul și pliați pentru a acoperi pastele. Condimentează cu sare și piper, după cum este necesar.
Se transferă într-un vas de servit și se presară cu arpagic.