Paste Primavera cu Pesto Arugula necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 257 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți rucola, ceapă, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Paste Primavera cu pesto de rucola, Paste Pesto Primavera, și Pesto Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron, aruncați dovleceii și ceapa cu 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se întinde pe 2 foi de copt. Prăjiți până se înmoaie (aproximativ 15 minute), amestecând o dată. Într-un robot de bucătărie sau blender, procesați rucola, usturoiul, nucile, 1 lingură suc de lămâie, coajă de lămâie, parmezan și 1/4 linguriță fiecare sare și piper, turnând în 3 linguri ulei de măsline într-un flux lent. Într-un castron mare, aruncați pesto de rucola cu penne, legume prăjite, roșii de struguri și 2 linguri de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Fripturi De Carne Din New York
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La Rotisor
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Usturoi Goya®
Pâine Cu Nuci și Stafide
Penne
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Monte Bernardi sa ' eta Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva
Roșu roșu în aparență. Aromele sunt tipice soiului: note elegante, fructate, mure, cireșe, violete și mineraleuscat, cald, destul de moale pe palat. Gustos, proaspăt și ușor tanic, cu un finisaj intens și lung.