Paste Primavera cu Pesto Arugula necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 257 calorii, 8g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 96 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți rucola, ceapă, dovlecei și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Paste Primavera cu pesto de rucola, Paste Pesto Primavera, și Pesto Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un castron, aruncați dovleceii și ceapa cu 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță fiecare sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se întinde pe 2 foi de copt. Prăjiți până se înmoaie (aproximativ 15 minute), amestecând o dată. Într-un robot de bucătărie sau blender, procesați rucola, usturoiul, nucile, 1 lingură suc de lămâie, coajă de lămâie, parmezan și 1/4 linguriță fiecare sare și piper, turnând în 3 linguri ulei de măsline într-un flux lent. Într-un castron mare, aruncați pesto de rucola cu penne, legume prăjite, roșii de struguri și 2 linguri de suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Tăiați în Cuburi De 1 Inch și Peste Noapte
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils Argintii
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Piept De Pui La Rotisor
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Penne
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Monte Bernardi sa ' eta Chianti Classico Riserva cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 44 de dolari pe sticlă.
Monte Bernardi sa ' Elta Chianti Classico Riserva
Roșu roșu în aparență. Aromele sunt tipice soiului: note elegante, fructate, mure, cireșe, violete și mineraleuscat, cald, destul de moale pe palat. Gustos, proaspăt și ușor tanic, cu un finisaj intens și lung.