Paste italiene și coacere de vită

Paste italiene și coacere de vită
Pastanul Italian și coacerea cărnii de vită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 185 calorii, 19g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, ciuperci, carne de vită măcinată și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Încercați Paste Italiene Coace, Paste Italiene Coace, și Carne De Vită Italiană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 350 F. Spray 8-inch pătrat (2-quart) vas de copt din sticlă cu spray de gătit antiaderent. Gatiti mostaccioli conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
MostaccioliMostaccioli
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt Din SticlăTava De Copt Din Sticlă
CuptorCuptor
2
Scurgere.
3
Între timp, în tigaie antiaderentă de 12 inci, carne de vită măcinată maro la foc mediu-mare până când este gătită bine, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scurgere. Se amestecă sosul de roșii, roșiile și ciupercile. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
CiuperciCiuperci
TomateTomate
5
Se ia de pe foc; se toarnă în vasul de copt pulverizat.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Adăugați mostaccioli fierte; se amestecă ușor pentru a se amesteca. Pulverizați foaia de folie cu spray de gătit; așezați partea pulverizată în jos pe vasul de copt și sigilați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mostaccioli GătiteMostaccioli Gătite
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
7
Se coace la 350 buc.F. timp de 15 minute. Descoperi; se presara cu branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Coaceți descoperit încă 5 până la 10 minute sau până când caserola este spumoasă și brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casan Emma Chianti Classico. Are 4,8 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 21 de dolari.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico D. O. C. G este un vin elegant, cu un buchet floreal și note de cireșe. Are o prospețime echilibrată, o structură bună și taninuri catifelate. Îmbătrânit timp de 1 an în butoaie de 500 De Litri, are o culoare roșu rubiniu intens cu reflexe violet. Cu un finisaj persistent, cu aciditate și mineralitate bună, este perfect pentru a se împerechea cu paste și mezeluri.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista