Paste e Fagioli ala Weeble

Paste e Fagioli ala Weeble
Pastan e Fagioli Ala Weeble ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 417 calorii, 13g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $2.26 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați slănină, bulion de pui, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cu o lingură scor de 53%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Supă de Pastan și fasole de rinichi de 30 de Minute (Pastan e Fagioli), Pastan e Fagioli (Pastan și fasole) de Sarah Olsen, și Pastan e Fagioli (paste italiene și supă de fasole).

Instrucțiuni

1
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare; amestecați ditalini și reveniți la fierbere. Gatiti, neacoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 6 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DitaliniDitalini
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală mare la foc mediu; se amestecă ceapa și slănina și se sotează până când ceapa este moale, aproximativ 5 minute. Se amestecă usturoiul în amestecul de ceapă; gatiti la foc mediu-mic pana cand este parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
CeapăCeapă
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Se amestecă bulionul de pui, fasolea, pasta de roșii și ardeiul chile în amestecul de ceapă-slănină; aduceți la foc mic și gătiți până se încălzește complet, aproximativ 10 minute. Se amestecă ditalini și pătrunjel în supă; se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Supă De PuiSupă De Pui
Ardei IuteArdei Iute
Pasta De TomatePasta De Tomate
DitaliniDitalini
PătrunjelPătrunjel
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
FasoleFasole
CeapăCeapă
SupăSupă
4
Presărați fiecare porție cu brânză Romano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RomanoBrânză Romano

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Badian a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Badia a Coltibuono Cultusboni RS Chianti Classico (jumătate de sticlă)
Este un vin Fructat, moale și tipic, care este deosebit de prietenos cu alimentele.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista