Paste De Curcan Primavera
Rețeta paste de curcan Primavera ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 20 minute. Acest fel principal are 409 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.05 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, fettuccine, roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați A Doua Zi Turcia Primavera, Turcia Primavera, și Paste Primavera pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti si scurgeti fettuccine conform indicatiilor de pe pachet.
Între timp, în tigaie de 10 inci, încălziți pansamentul la foc mediu-mare.
Adăugați amestec de legume; gatiti, amestecand ocazional, pana cand este crocant.
Se amestecă curcanul, roșiile și sarea. Gatiti aproximativ 3 minute sau doar pana cand curcanul este fierbinte. Puneți amestecul de curcan peste fettuccine.
Se presară brânză și pătrunjel.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul poate fi asociat cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Castellani Chianti Annata. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Castellani Chianti Annata]()
Castellani Chianti Annata
Culoare roșie rubinie strălucitoare. Nasul este intens și fructat, cu un parfum violet și o ușoară notă de cireșe și coacăze roșii. Palatul este uscat și echilibrat, ușor tanic, care se transformă în catifelare catifelată.Se asortează bine cu paste delicioase cu mâncăruri picante cu paste. Ideal cu fripturi, fripturi și vițel la grătar.Amestec: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo