Paste De Conopidă Prăjită
Pastele de conopidă prăjită ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 530 calorii, 17g de proteine, și 18g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați șalotă, paste penne), ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Paste cu conopidă prăjită și șuncă, paste de conopidă prăjită, și Paste cu conopidă prăjită și Prosciutto.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie mică și grea în cuptor. Preîncălziți cuptorul la 45
Scoateți tigaia preîncălzită din cuptor.
Adăugați unt și ulei în tigaie; se învârte pentru a acoperi.
Adăugați șalotă și conopidă în tigaie; aruncați pentru a acoperi.
Coaceți la 450 timp de 10 minute.
Adăugați măsline și următoarele 3 ingrediente (prin usturoi) la tigaie; aruncați pentru a combina.
Coaceți încă 7 minute sau până când conopida este fragedă și rumenită.
Gatiti pastele in apa clocotita 7 minute sau pana aproape fragede.
Scurgeți pastele printr-o sită peste un castron, rezervând 1/2 cană lichid de gătit pentru paste. Puneți pastele în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați lichid de gătit rezervat și amestec de conopidă; aruncați. Gatiti 2 minute sau pana cand pastele sunt al dente, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se presară pătrunjel și se ornează cu brânză rasă.