Paste de casă din Reiti
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele de casă de la Reiti. Această rețetă face 4 porții cu 556 calorii, 19g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $ 2.08 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de pancetta, sare, făină de grâu dur și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 55%. Rețete similare sunt Paste De Casă, Paste Roșii De Casă, și Paste De Casă.
Instrucțiuni
Așezați făina în centrul unei suprafețe de lucru curate și faceți o fântână în centru.
Adăugați 1/2 cană de apă și un vârf de sare, amestecați în apă și frământați pentru a forma un aluat ferm.
Lăsați să se odihnească 30 de minute.
Între timp, într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți uleiul de măsline la foc mare până aproape de fumat și adăugați țelina, ceapa și pancetta și gătiți la foc mare până se rumenesc.
Adăugați roșiile, fulgii de chili și sarea și piperul, după gust și gătiți la foc mediu timp de 20 de minute.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Rotiți aluatul odihnit până la cea de-a doua cea mai subțire setare pe o mașină de rulat paste și tăiați foaia în forme neregulate de pastilă de aproximativ 3/4 inci lungime. Gatiti pastele in apa clocotita pana pluteste la suprafata, apoi scurgeti si amestecati cu sosul fierbinte la foc timp de 1 minut pentru a acoperi. Împărțiți uniform între 4 boluri de paste încălzite și acoperiți cu Pecorino Romano proaspăt ras.