Paste Cu Usturoi

Pastele cu usturoi ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 389 calorii, 12g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de ulei de măsline, paste penne, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 64%, ceea ce e bine. Încercați Paste de anghinare și usturoi {cu paste tradiționale sau dovlecei}, Black Kettle ' s Pasta cu unt de usturoi-faceți o cină simplă de paste cu doar câteva ingrediente care au gustul că ați pus multă muncă în cină, și Trei Paste Cu Usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti pastele in apa clocotita timp de 8 pana la 10 minute, sau pana cand sunt al dente; scurgere.
Într-o tigaie, sotati usturoiul în ulei la foc mic, suficient de fierbinte pentru a face usturoiul să sfârâie; aproximativ 10 până la 15 minute. Se condimentează cu busuioc, oregano, pătrunjel și ardei roșu zdrobit și se ia de pe foc.
Într-un castron mare, aruncați pastele fierte cu amestec de usturoi și ierburi și lăsați să stea timp de 3 până la 5 minute.
Se presară parmezan și se servește.