Paste cu roșii calde și busuioc
Pastele cu roșii calde și busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 364 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Un amestec de paste barilla plus, ulei de măsline, roșii cherry și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Ciuperci, roșii și paste de busuioc, Paste cu busuioc, roșii și Feta, și Paste cu roșii de struguri și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului. Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați roșiile și gătiți până se sparg și eliberați sucurile, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, apoi se adaugă usturoiul. Reduceți focul la mediu-mic și continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când pastele sunt gata. Chiar înainte de a scurge pastele, adăugați busuiocul la roșii și amestecați.
Scoateți tigaia de pe foc.
Scurgeți pastele și puneți-le într-un vas de servit. Puneți amestecul de roșii deasupra; presărați parmezan, dacă doriți; și serviți.